Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Περιποιήσου την επιδερμίδα σου!!!

Τώρα που το κρύο είναι έντονο, η επιδερμίδα μας ταλαιπωρείται πολύ. Από τη μία η χαμηλές θερμοκρασίες, από την άλλη τα καλοριφέρ και τα κλιματιστικά ( και τα αερόθερμα για εμάς τις κρυουλιάρες!!!)! Το δέρμα μας παθαίνει σοκ! Σε άλλες ξεφλουδίζει, άλλες βγάζουν σπυράκια και κοκκινίλες. Μην απελπίζεστε! Για κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση.
Καταρχήν να ξεβάφεστε μόνο με γαλάκτωμα και με λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών. Τα ξεβαφτικά μαντιλάκια ερεθίζουν το δέρμα, το γδέρνουν και μακροπρόθεμα δημιουργούν ρυτίδες. Μετά από το ντεμακιγιάζ απλώστε στο πρόσωπο και στα μάτια κρεμούλες και, μετά τα 28, αντιρυτιδικές για νεανική επιδερμίδα. Οι κρέμες με φυτικά συστατικά βοηθούν πολύ και εισχωρούν σε όλες τις στοιβάδες του δέρματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, αρχικά να κάνουν την επιδερμίδα να λάμπει και, ουσιαστικά να τρέφουν το δέρμα και να το αναζωογονούν. Δηλαδή, αντίο ρυτίδες και σπυράκια!!!
Συστατικά πολύ ευεργετικά για την επιδερμίδα είναι η αλόη, το χαμομήλι, η βιταμίνη Ε, η βιταμίνη Α, το αιθέριο έλαιο λεβάντα, το αιθέριο έλαιο πορτοκάλι, το αιθέριο έλαιο λεμόνι, το lemongrass, το νεροκάρδαμο, το γεράνι, και πολλά πολλά άλλα!!!

Πάρτε μία γεύση από τις κρεμούλες που φτιάχνω με τα χεράκια μου! Έχουν πολύ καλά αποτελέσματα σε όλες τις ηλικίες, σε κυρίες με πολλές ρυτίδες, σε μικρές κοπέλες με σπυράκια ή θαμπάδες, στις πανάδες και σε πολλά άλλα!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι το δέρμα λάμπει και είναι υπέροχο!!! Να τι κάνουν τα θαυματουργά αιθέρια έλαια και τα δώρα της φύσης μας!
Ύστερα από τις περιποιήσεις σας και τα beaute σας, χρησιμοποιήστε επιλεγμένα προϊόντα μακιγιάζ, πλένετε συχνά τα πινέλα σας και μην ξεχνάτε ποτέ να ξεβαφτείτε!! Είναι πολύ σημαντικό.
Μην χρησιμοποιείτε σκληρά σαπούνια στο δέρμα σας, ούτε σαπούνια που είναι για σπυράκια. Αυτά τα σαπούνια επιτίθενται στο σμήγμα, χαλάνε το ph και παράγουν περισσότερο σμήγμα, με αποτέλεσμα να γεμίσετε σπυράκια, ακόμα και ακμή!!! (Μπλιάχ!)
Αντε και καλό beaute!!!!
Μουάτς!!!!!!!!!!